otrdiena, 2008. gada 22. aprīlis

Onkulis un Krizdabz

Sveiki!

Kad veidoju savu piemēru par emuāriem Latvijā, nedomāju, ka tam tiks pievērsti uzmanība. Respektīvi, necerēju, ka būs cilvēki, kas to izlasīs no sākuma līdz galam. Paldies tiem, kas lasīja! Dubultpaldies tiem, kas deva informāciju par jaunākajiem datiem! Tātad tiem, kas vēlas uzzināt par lasītākajiem blogiem Latvijā, ielūkojieties precīzākajā RSS topā Latvijā. Tie, manuprāt, ir jaunākie dati! Ja tā nav, tad ceru, ka Onkulis un Krizdabz man dos ziņu! :)

2 komentāri:

krizdabz teica...

Paldies par pieminēšanu. Ar tā topa precizitāti ir tā. Dati par visu topā esošo blogu RSS abonentu skaitu tiek iegūti no viena servisa (feedburner.com) un šajā ziņā viss ir precīzi. Tomēr ne visi Latvijas blogi piedalās šajā topā tāpēc mēs redzam nevis kopējo ainu, bet tikai datus par topa dalībniekiem. Bet atļaušos uzskatīt, ka uz doto brīdi šis ir objektīvākais un precīzākais blogu iesaistītās auditorijas tops.

Dzirxtiite teica...

Lūdzu! :) Tā jau ir, ka visi blogi nav atrodami vienuviet, tāpēc iegūstam tikai aptuvenus datus. Starp citu pēdējais teikums superīgs!