otrdiena, 2008. gada 22. aprīlis


Sveiki!

Runājot par E-demokrātijas instrumentiem mani piesaistīja divi forumi. Atradu divas saites par forumiem, kas man patika. Tagad mazliet sīkāk par katru no tām.

http://haveyoursay.communities.gov.uk/forums/default.aspx
Diskusijas par daudzām interesantām tēmām, kuras ir dažādas, bet noderīgas. Respektīvi tur nav tēmas, kas atbilstu nosaukumam "beztēma". Tur tiek runāts "gudri" un arī komentāri ir ievērības cienīgi. Tiesa gan tie nesniedzas tūkstošos, bet teksti tiek kvalitatīvi komentēti. Ļoti patika, ka šajā mājaslapā ir foruma statistika - ziņas par pēdējiem komentāriem, pēdējiem rakstiem un pats jaukākais ir jauno biedru sveikšana.

http://www.politicalforum.com/
Ļoti interesanta mājas lapa. Pilnīgi visas tēmas ir par un ap politiku. Arī dizains ir diezgan piesaistošs, ir iespēja kļūt par biedru. Šeit ir ļoti daudz biedru, kas skatās šo mājas lapu un arī komentē. Sarunas ir saistošas un vērts tās ir lasīt. Izejot no šīs mājas lapas nav sajūtas, ka esi velti laiku zemē nometis. Par šīm tēmām pēc tam var padomāt. Tiesa gan komentāri nav tik kvalitatīvi (par visiem nerunāju) kā iepriekšējā manis aprakstītajā forumā un arī lietotāju fotogrāfijas ir jocīgas, bet šis šķiet vairāk jauniešus piesaistošs forums.

Nav komentāru: